Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag......

 

 

En vacker dag med dig

ska jag vandra

Längs med kustremsans stig

Där vi bara ser varandra

 

En dag ska du allt få se

När vi ligger där och myser 

Att jag har mycket kvar att ge

Och tröttheten snabbt iväg pyser

 

En vacker dag blir du min

Det är bara så

För jag tror på den här fantasin

Och då ser jag till att det blir så

 

En vacker dag kommer du att märka

Vad det innebär att känna en häxa

Att i ditt liv det kommer att stärka 

Det som hos dig kommer att växa 




Fri vers av nettizen
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-01-15 16:15



Bookmark and Share


  Berth
En text som passar nu till Nyår.
Så kan man ju önska att det nya året skall bli.
2011-12-16

    Lindizz
väldigt bra dikt...
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen