Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exstas





Skönheten i oss
ser bara jag
Jag svarar JA
till din kärlek och ömhet
genom inbjudan
hos mig
med knutar på tungor
Jag svarar JA
till din glädje
över erövringen av min kropp
min tillgivenhet
till njutningsfulla sekunder
Jag svarar JA
till skönhetens oändliga extas






Fri vers av Malin Johansson
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-01-19 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.