Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Lava

Hans meningar var som dova viskningar
hans bruna mörka ögon
gömde sig där långt bort någonstans
så snälla så djupa

hemlighetsfulla ekande ord
genom lustfyllda tankar
fyllde hennes själ med lidelsefull längtan
hennes darrande känslor
svepte över henne som passionens andetag

Hans leende sa mer än ord
hans rörelser sa mer än hon kände
hans läppar sa mer än hon klarade
så tyst kunde hon höra
evigheten ticka bortom det oändliga
rörelser i slowmotion
en stillbild av förväntansfull åtrå
som i en het sexscen i en film

hennes önskning
ta mig nu
här och nu så som i mina drömmar
känn mig
ta mig
äg mig nu

eggande lätt svepte hans händer
långsamt över hennes lena hud
det gick för långsamt
alldeles för långsamt

en viskning hon gav
en svag flämtning
och ett leende i hennes ögon
läppar som formade sig
innan hon mötte hans mun
tysta ord
som

jag vill ha dig nu




Fri vers av Malin Johansson
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-01-19 11:18



Bookmark and Share


  Kramiz
underbar dikt så varm och äkta!
2005-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.