Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7180492 minuters kalabalik



han sa att det är klart att det
låter när man spolar, att
det gör ont när såren tvättas rena när
vissa människor bara lever för att dö;

han har planterat växter i
fönstret krukor av plast och
glömma kvar kvarglömma växter och
jord och vatten
och kärlek till knopparna
till kropparna

att krossa backspeglar att
bränna fast vid elementet att gråta någon annans tårar


- här är löftena jag inte kunde hålla, här är hjärtana jag råkade krossa.
- är det meningen att det ska göra så här ont?







Fri vers av livet
Läst 656 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-11 21:02



Bookmark and Share


    RebeccaW
Fan, vad du är bra! Usch, jag blir ju avundsjuk, du är verkligen skitbra!
2007-11-03

  osynlig
Det är sjukt att du kan få in så många substantiv och verb i en dikt och ändå få den så otroligt bra! Det är inte många som skriver som du. men det är för att de inte klarar av det du gör .
Du är bäst!
2007-03-06

    ej medlem längre
du gör fantastiska
små avtryck
med stor känsla
och hundra bilder..
andra stycket leder till
radiohead/fake
plastic trees
snyggt, snyggt!
2007-02-12

  edvin medvind
Jag undrar också...

Jättebra.
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet