Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på ett annat forum och blev lite less på alla meningslösa inviter från såna som på fullaste allvar tror att de är Guds gåva till kvinnorna.... så jag spyr lite galla här ......



To be or not to be

När jag är ensam

då lever jag ensam

 

Sex vill jag bara ha

om det är någe bra

Och bra är det bara om

det är med nån som är

nåt att ha

 

Alltså lever jag ensam

så länge som jag väljer

att vara ensam

 

Träffar jag så nån som är

nåt att ha

Ja, då får han nog så han blir

både nöjd å gla

 

Men så länge jag är ensam

så lever jag ensam

och så är det bara

 

Här slösas ingen energi i

onödan inte! :)




Fri vers av nettizen
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-01-15 23:18



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
*Ha ha..Guds gåva till kvinnorna....
i svettig nättröja, kalsonger modell
trasiga framför datorn då eller:))
**Spar på krutet**Bra!!
2007-01-16

  nettizen
*skrattar*
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen