Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snacka om att bryta mina förbud att lägga ut den här... shit alltså det här är en utmaning


pretto fetto

blaha blaha får va okej
kanske till och med imponerar nån tjej!
dumma rim får man väl inte heller skriva
kanske de lärde upprörda bliva
tjo och blaj och fis och prutt
hoppas jag nu med min pretto-del gjort upp




Övriga genrer av Molldur
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-01-15 23:44



Bookmark and Share


  Mangal VIP
God idé! Gillar!
2007-03-20

  EmiRa
Pruttis...jag gillar dig..
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Molldur
Molldur