Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en favorit som jag haft på en annan inloggning och flyttar hit nu när jag skaffat nytt namn här på poeter minns att jag skrev hela den här i princip ordagrannt så pennan bara glödde utan avbrott, kan inte ha tagit mer än 30 sekunder


Berg utan topp

Att våga leva den jag är
min egen innersta längtan
Hisnande tanke

Jag för en ständig kamp
att förringa mig själv
att vägra se vem jag är

Jag gör vad som helst
bara jag slipper se min egen storhet
mitt eget obegränsade jag

Sätt på mig bojor och rep
Det är mer uthärdligt

Varje glimt av mig
en pisksnärt

Varje viskning av poesi
ett brännjärn

Men samtidigt
en så ljuv fläkt av frisk luft
ny att andas

Spänningen sliter mig itu
Alla enkla utvägar stängda

Vägen jag måste gå
för att finna mig själv
är över ett berg utan topp

Jag börjar klättra
Livrädd




Fri vers av Molldur
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-01-15 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molldur
Molldur