Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir generad... fniss


Du finns!

Du finns!
Jag minns...

Gråtlycka
bakom ögat trycka

Bara få tycka om
liksom

I mig själv få mysa
puttra och pysa

Dansar en dans
där inne nånstans

Å det är gott att leva ibland
kom ta min hand!

Skutt
prutt




Fri vers av Molldur
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-01-16 20:41



Bookmark and Share


  nettizen
Haha.... slutet var lite oväntat... *ler*
Men annars så var dikten ... glad! *gillar*
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Molldur
Molldur