Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaknade sakta i soffan med vidöppet hjärta hann få ner detta innan känslan försvunnit


Glöm mig inte

Glöm mig inte
fingertoppar glider isär
liksom nattens dimmor lättar i gryningen
sakta smekande sin väg
i ett ömt farväl
av granarnas ännu vilande kronor
snart är allt en dröm
ett bleknande minne
men än
din röst klingar klart
din rena ton
jag är förälskad
men du har inget ansikte
ekot tynar obevekligt
vaknar sakta
till en annan dröm
annan tid




Fri vers av Molldur
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-15 22:30



Bookmark and Share


  MotherBitch
smärtsamt vackert
2007-08-17

  EmiRa
Förälskad i livet...självt...?
2007-02-04

  nettizen
"jag är förälskad
men du har inget ansikte"

Vilken fin mening.....hela dikten var fin givetvis, gillar de här "fånga-ögonblicken"-grejorna...men just den meningen fastnade. *gillas*
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Molldur
Molldur