Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland krånglar vi till saker och letar stora svar när allt egentligen är så enkelt. Det är bara alla förbud att se sanningen som krånglar till det.


10 år

För 10 år sedan
valde jag aktivt
att gå min själs väg

Jag sökte utåt
för vem var jag
att tro
att svaren redan fanns i mig?

Det lilla i mig fick ju inte finnas
Ingen hade ju nånsin lyssnat på barnet

Nu står jag här 10 år senare
Stadigare än nånsin
Blickar tillbaka

Vilken omöjlig väg jag gått
Vilket mod jag visat

10 års hårt arbete
för att förstå
det enklaste av allt

Jag duger inför mig själv
Jag är värdefull
Jag är unik

Ingen kunde nånsin krävt mer




Fri vers av Molldur
Läst 604 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-17 01:53



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vi är fler som är på väg... Grattis! En inspirerande text om erkännande av sig själv. Megamycketjättebra!
2007-04-10

  sabina stark
Den här var riktigt bra. Känner igen. Tack.
2007-02-22

  EmiRa
Gott...att du funnit...gillar dina ord...
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Molldur
Molldur