Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07.01.16


Vem

vem svek vem,
när orden kom fram?
vem svek vem,
när vi blev äldre?
vem svek vem,
när de andra blev arga?
vem sviker vem,
om man ber dem,
att dra åt helvete?
vem sviker vem,
när man inte får sitt svar?
vem sviker vem,
i ett familjedrama?
vem sviker vem,
när man inte kan ge kärlek?




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-16 03:17



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
en riktig funderare, som dina andra texter så låter du läsaren tänka efter...

ja skulle ge dig 10 poäng för denna om ja kunde, men de får duga med 5!
2007-01-23

  Serafisk
Wow, jag gillar denna skarpt ;) Inte säker på vad det är jag gillar i den. Antar att jag kanske bara känner igen tankarna.
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist