Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonljuset

 

 

Stjärnljuset lyser ännu klart denna tidiga

morgontimman

 

Månljuset ler mot mig genom

morgondimman

 

När dimman lättar så sakteliga

Öppnar sig himlen så väldeliga

 

Plötsligt blir allt så självklart

Och så underbart

 

Livet är härligt för livet är nu

Det som verkligen betyder nåt

är Du 




Fri vers av nettizen
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-01-16 07:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker!
Reagerade på två ord..
sakteliga o väldeliga
Där vart det stopp och stelt
för övrigt bra beskrivet!
Själv missar jag det morgonfina
allt som oftast...*ler*
2007-01-16

  Berra Bäver
En härlig start på den här dagen.Tack!!
2007-01-16

    Lindizz
väldigt vackert...
2007-01-16

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2007-01-16

  Söder
Enormt vackert... och vilken skön bild texten skapar, vilket förstärks av den fina bilden *ler*
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen