Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om mina tankar inför oss


Orsaker att orsaka


att ha rätt orsak
för att förfoga min själ
utan orsaker



att leva med dig
utan definiering
för funnen lycka



vara den enda
anledning till livsgnista
försaka mig själv



har du alla svar
orsaker, anledningar
en ärlig kärlek

?





Bunden vers (Haiku) av Skosnöret
Läst 654 gånger
Publicerad 2007-01-16 09:59



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Gillar dina texter, dom är så försiktiga på något sätt när jag läser dom men ändå så är budskapet ganska glasklart


''att leva med dig
utan definiering
för funnen lycka''

detta stycke gillar jag bäst.
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret