Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan efter kärlek


Kärlekens reliker

känslor som faller
genom din huds avgrunder

gråtande solar gryr
i ditt livlösa hjärta

skepnaden av ett förut
i dina flyende andetag

längs drömmarnas vandringsstigar
syns fotspåren av kärlekens reliker






Fri vers av Mackan
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-01-16 16:00



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Som du sa till mig, du målar bilder, med dina ord, känner saknaden och nostalgin i dina ord.
2007-01-19

  sockerspöket
Vacker och tidlös
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Mackan
Mackan