Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns hårt att bli sviken när det känns som om man har gett allt och inte får något tillbaka. Nåja, that´s life, I guess.


Till en vän

I en annan värld,
en annan tid
var det bara
du
och
jag

Jag vet nu att du inte
höll mig lika högt

Hoppas du fattar

Du brände
ALLA
dina vänner innan du drog

Det kan inte vara lätt
att leva med svikna förtroenden

Hoppas du känner

Att det var värt det

Men du
oroa dig inte

\"Vännen min\"

Förlorade löften är min vardag


Jag hade liksom bara hoppats på dig




Övriga genrer av Niniz
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-01-16 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niniz
Niniz