Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela världen.

Hela världen står och tittar på,
medans jag drar mitt sista andetag.
Ligger där, kraftlös och kippar efter luft.
och hela världen tittar på.




Fri vers av TheWhiteRaven
Läst 565 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-19 21:03



Bookmark and Share


  aol
blev så berörd starka rader
2008-05-16

  Hanna k.
Stark text, berör en verkligen bra skrivet!
2005-02-12

  Sinko_
Fint! men ändå snyftigt :|
2005-01-24

  Sinko_

2005-01-24

  Manal
Ibland kan man känna så, att ogen hjälper till n'r man håller på att falla. Bra beskrivet
2005-01-22
  > Nästa text
< Föregående

TheWhiteRaven