Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du kommer aldrig läsa det här.. men ändå.


vinternatt


Det var en gång en värld,
så perfekt,
så stabil
och så underbar.

Det var en gång en tid,
inte lika perfekt
men dock underbar.

Det var en gång,
Du och Jag,
under en stjärnklar himmel.
En gång,
en gång
och aldrig mer.

Nu är en tid,
Du och Jag existerar inte,
Du och Jag,
allt som finns kvar är Jag
och Ensamheten.
Utan att vara stabilt.




Fri vers av TheWhiteRaven
Läst 574 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-01 10:52



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
Jag gillade denna jättemycket, tills jag kom till slutet. ta inte illa upp, men jag tycker att du på något sätt.. tappade allt. men jag gillade mitten och början mkt ;)
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

TheWhiteRaven