Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Robert ditt jävla ägg!


Trots allt.

Trots allt är en billig hora,
det enda jag är.
Trots allt är jag ju värdelös,
inget att ha.
Borde ta livet av mig sa du.
Vem vet,
kanske att gör det en dag?

Trots allt är en billig hora,
det enda jag är.
Trots allt vill ju ingen ha mig,
jag borde ju sluta knulla runt.
Borde ju sluta knulla runt,
och gråta efteråt.

Trots allt är en billig hora,
det enda jag är.
Trots allt får jag ju skylla mig själv,
för att jag sitter i denna sits.
Skylla mig själv att jag är
en sådan slampa.

Men trots allt så var det du.
Det var du som sa;
\"Släpp loss, ha lite kul.
Glöm Göran nu.\"

Men trots allt så var det du.
Det var du som sa;
\"Det här är Delovan,
han är kär i dig
Ta honom han är bra.\"
Men trots allt så var det du.
Det var du som sa;
\"Släpp loss, ha lite kul.
Glöm Göran nu.\"

Men trots allt så var det du.
Det var du som sa;
\"Delovan är dum i huvudet,
Delovan kan ingenting,
vet ingenting.\"
Men trots allt så var det du.
Det var du som sa;
\"Släpp loss, ha lite kul.
Glöm Göran nu.\"

Men trots allt så var det du.
Det var du som sa;
\"Vill du ha knark?
Jag kan fixa!\"
Men trots allt så var det du.
Det var du som sa;
\"Släpp loss, ha lite kul.
Glöm Göran nu.\"

Men trots allt så var det du.
Det var du som sa;
\"Det här är min bror,
han tycker att du är söt.
Han vill träffa dig.\"
Men trots allt så var det du.
Det var du som sa;
\"Släpp loss, ha lite kul.
Glöm Göran nu.\"

Men trots allt så var det du.
Det var du som sa.
Trots allt så var det du.
Det var du som sa;
\"Ta Delovan!
Ta knark!
Ta min bror!
Ta mig!
Fixa en tjej till mig!
Fixa Anna till mig!
Ge mig allt du äger,
töm dig själv ut och in för min skull!
Gör allt för mig!
Ljug för din bästa vän för min skull!
Du är en hora,
du är en slampa!
Ingen vill ha dig!
Gå och ta livet av dig!
Stick! \"

Men trots allt så var det du.
Det var du som drog ner mig i skiten,
och nu är det min tur att dra ner dig i skiten.




Fri vers av TheWhiteRaven
Läst 639 gånger
Publicerad 2005-02-09 18:03



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
den här var riktigt bra. nånstans i mitten tyckte jag att det nästan började bli lite tjatigt, men jag ändrade mig när jag kom till slutet. Of curse, tänkte jag. skitbra avslut. skitbra dikt.
2005-11-02

    Bodil Sandberg
En mycket ångestladdad dikt som gör mig alldeles mörk inuti - vilket tur det är att en dikt oftast är en fantasi - eller?
BodilBosteseSANDBERG-05
2005-02-09
  > Nästa text
< Föregående

TheWhiteRaven