Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden läker inga sår.


En sekund.
En minut.
Fullständig tystnad.

En dag.
En natt.
Total ensamhet.

En vecka.
En månad.
Allt vilar i mörker.

Ett år.
Ett decennium.
Varför lät du mig gå?




Fri vers av TheWhiteRaven
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-07-07 08:07



Bookmark and Share


  Sinko_
mm..fint ju!
2005-07-27
  > Nästa text
< Föregående

TheWhiteRaven