Min favoritblomma- Den röda nejlikan
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min favoritblomma- Den röda nejlikan



Blomstrande

 

 

Kronblad

i kärlekens färg

omsluter varandra

i perfekt symmetri

 

mjukt

 

följsamt

 

 Lämnar

ifrån sig

en överjordisk

doft

 

Följer ett spår

i

romantikens  

tecken....

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-01-16 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen