Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens längsta ljus ¤¤¤

Dagens längsta ljus
sträcker sig från hus till hus.

Dagens kortaste sekund
flyger snabbt runt jordens rund.


Lyssna, hör.......ropet ifrån havets stenar

Lyssna, hör ...tystnaden från öknen
nej, kanske jag menar...

Den tunga isens kalla kraft

Barriären brister och allt forsar fram med väldig hast;;;;;;;

Vågorna rullar så tunga¨)))))))/////)))))))

Ekot i skogen det runga.........

Hör, lyssna! Vill ni inte förnimma???
Vad jorden försöker säga i sin allra sista timma!!!




Fri vers av Emsan
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-16 18:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så tänkvärt.
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Emsan
Emsan