Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömkillen finns......

 

 

Blir så trött

Så trött på allt och hela världen ibland

Vill bara gömma mig under en trädstam

och aldrig mer komma fram

 

Vart man än går

får man aldrig vara ifred

"Karlar" som tror att just Dem

är den som jag vill tillbringa tiden med

 

Otacksam måhända  jag är

När de kallar mig vacker

är det då tänkt jag ska bli kär?

Plumpa charm-attacker

imponerar inte på mig

ens lite sådär 

 

Jag vill ha en riktig man

en man som vågar vara man

och stå för det han inte kan

En man som vågar visa vad han känner

och som inte efter andra ränner

 

En man som kan gilla  mig precis som jag är

istället för att tro att jag på

förändringar bär

Jag är jag och så är det med det

och inte tänker jag ändra på mig heller

bara så ni vet

 

Blir lite ledsen i ögat....

Vet att min drömkille finns

Jag vet också var han finns

 

För långt härifrån.....

 




Fri vers av nettizen
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-01-16 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar denna som utan märkbar sentimentalitet beskriver hur det är idag för singelkvinnor framförallt.
Mycket bra skrivet!
2007-01-16

  Lilla My* VIP
Om det är äkta kärlek
betyder avståndet ingenting!*

Gillar din bitska dikt mycket!!
o den vackra bilden**
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen