Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äger mig

En sån lustfylld sorg!
Att gå och längta med hopplösheten i hjärtat.
En så underbart mörk skönhet.
Den hatfyllda kärleken.
Dag efter dag förbannar jag dig.
Men om nätterna önskar jag...

Du har skakat min grund.
Fått mig att bryta allt jag står för.
Du har fått mig att gå ner på knä och be.
Jag har förnedrat mig själv, och kommer göra om det.
Du har orsakat smärta så otroligt svår!
Men ändå, du får allt du skulle be om.
Och jag hatar det!

Jag har ingen makt över mina känslor för dig.
Jag kan inte göra något.
Du äger mig.
Du har krossat varenda dröm och allt hopp.
Men du äger mig.
Och du ler, för du vet.
Det kommer alltid vara så

Vad du än gör.
Hur du än lever.
Jag står vid din sida.
En dag kommer jag själv acceptera det.
Tills dess:
Vare du förbannad!




Övriga genrer av Skjofn
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-01-16 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skjofn