Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi dödade varandra

Jag kommer ihåg
Hur du svepte drömmarnas magi om mig
Från första stunden jag såg dig
Jag sträckte ut min hand mot dig
Du blev mitt liv, mitt hjärta, min styrka
Men svärta, sorg och svek
Var vad vi gav varann
Sargade själar
Kommer ur vår förening
Klor av tvivel och otillräcklighet rev sönder det vi kunde vara
Mörker svepte in oss i förtvivlan
Förstummade våra strupar och orden blev aldrig sagda
Sorg paralyserade våra händer och vi kunde aldrig göra något åt det
Hjärtat slutade slå
Vi försökte slå oss fria, du och jag
Från den destruktiva tillvaron
Men bandet var för hårt
Det gick inte att kapa
Vi gav oss på den som var på den andra sidan
Vi skadade varann
Bandet lossnade från dig först
Jag lyckades döda dig
Bandet lossnade från mig igår
Nu har du dödat mig med




Fri vers av Skjofn
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-12-20 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skjofn