Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömdalen

 

 

I

mina

Drömmars Dal

finns du

När vi är där

finns inget annat

än här

och

nu

 

I

Mina

Drömmars Land

Bara du & jag

hand i hand

 

I

Mina

Drömmars melodi

Hörs ljuvaste fågelsång

De sjunger för oss

gång på gång

 

Mina

Drömmars land

finns en vacker dal

Där spelas en melodi

som handlar om det

som kunde vara

vi 

 




Fri vers av nettizen
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-01-16 20:31



Bookmark and Share


  Söder
Det låter som en vacker dal... som en saga... ser den framför mig... vackert!
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen