Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballerinan

 

 

Ballerinan

dansar lätt

på tå

Dansar

för allt hon

tror på

 

Livet

Hoppet

Kärleken

 

Hon dansar

för sin vän

Honom ständigt

i hjärtat hon bär

Alltid för henne

vacker han är

 

Mjuk

Glad

Älskvärd

 

Ballerinan

dansar på

Hon dansar

För allt hon i livet

vill nå 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-01-16 22:14



Bookmark and Share


  Freeman
Så fin hon är, så fint hon diktar, ballerinan!
2007-01-17

  Söder
Härlig dikt... som man blir glad av *ler*
2007-01-16

    Lindizz
väldigt fint skrivet
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen