Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot ljusare tider ( II )



drömmer om ljus
och fågelkvitter
bringar då världen mig
snö och huttring

kylan som ger oss vita moln
ta bort detta vita vintertäcke
som en slöja för mitt ansikte
som ett irritationsmoment

jag irriterad är
på snön som faller
huttrande kyla
vårens väg känns åter lång
utan vacker fågelsång




Fri vers av Malin Johansson
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-01-20 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.