Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo

 

 

Du susade in i mitt liv då jag beredd ej var

Knep åt dig hjärtat mitt rätt som det var

Utan att veta vad som hände

Märkte att jag starkt för dig kände

 

Starkare än vad som hälsosamt  är

egentligen

Men vissa saker råder man ej över

uppenbarligen

 

Har vaktat hjärtat noga de sista åren

Tyckte jag gråtit sista tåren

Byggt upp muren som skydd mot skador och sår

Har klarat mig så i flera år

Flirtat och busat och tramsat har jag ju gjort

men att hålla stånd mot kärleken var ingen sport

 

Tills nu.....

 

Du klev in i mitt liv som ett riktigt yrväder

som en ulv i fårakläder

Muren den flög ner sten för sten

ända ner till grunden

 

Men det är helt ok har jag märkt

Jag har ändå av åren i skydd blivit stärkt

Och nu är jag redo att ta risken igen

För du är värd det, risktagningen

 

Ja, jag är redo

Äntligen

Nu är det

dags att

möta 

livet

och

le

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-01-17 11:56



Bookmark and Share


  Söder
Härlig dikt om att man måste våga...
2007-01-17

    ej medlem längre
Denna andas inte bara hopp utan befrielse! Befrielse från muren och motståndet och att våga sticka ut hakan trots att man kan få en smäll!
Super bra!
2007-01-17

    Lindizz
oj...jag kännner starkt för din dikt..den berör verkligen...!
2007-01-17

  Nettan
OJ, dessa ord säger en hel del....det är konstigt för hur mycket man än går igenom i livet så finns hoppet kvar...helt plötsligt bara händer det;)
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen