Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Status


Där jag befinner mig nu
är orden brutna, virade
runt en spiral som leder
från födelsen in i döden

där jag är nu är färgerna
naggade i kanten och
omsluter varandra i sorg

som om åren snubblar
på varandra och tidsåldrar
knuffas från alla sidor

här finns ingen ordning
annat än det kaos
som i sig bär all stillhet

jag vet inte vart mitt
nästa steg bär hän
men det gör ingenting






Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-01-17 13:50



Bookmark and Share


  karolina d
jag gillar din rubrik i kontrast till innehållet. i kaosflödet finner diktjaget en styrka; häftigt.
2007-02-02

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En beskrivning av mående/status som lyckas vara givande även för utomstående betraktare i sitt uttryckssätt. Jag kommer att tänka på Jila Mossaed, samma mogna, färggranna och avancerade skrivsätt. Rekommenderar hennes diktsamlingar.

Sista raden väcker hopp och blir en vändningspunkt som ställer dikten och läsaren på ända på ett positivt sätt.
2007-01-22

  Vanja-Kristina Morgell
Den här dikten är urskön!
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth