Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel kommer vaka över dig inatt

 

 

En ängel

kommer vaka

över dig inatt

Sitta ovanför

dig och se

så du mår

bra

 

Hon kommer

strö lyckokristaller

i ditt hår

så natten går

lite fortare i glädjens

tecken....

 

När sen

morgonen

kommer 

Så sitter

hon på sitt

moln och tittar

ner på dig

och ler... 




Fri vers av nettizen
Läst 421 gånger
Publicerad 2007-01-17 17:31



Bookmark and Share


    Aliah
En vacker dikt, som förmedlar ett tryggt, inre lugn. Strålande!
2007-01-18

    ej medlem längre
Jag samlar på fina änglar och denna är fin så den tar jag till mig!
2007-01-17

    BetweenTheLines
Sounds good
2007-01-17

  Söder
Så fint... det känns tryggt... *ler*
2007-01-17

    ulpa
Så vackert
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen