Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmen är sen och en gång blir det bara alldeles försent

Timmen är sen,
natten långt framåtliden -
jag tänker på saker som jag borde sagt
och allt det som skulle varit tystnad.

Hur jag än försöker är det döden
som återkommer som var i natten;
jag vet, den borde vara långt borta...
men ändå finns den alltid där,
utkablad i radions etervågor.

Någonstans där jag aldrig varit
i en stad jag aldrig sett
utplånas ett annat liv.
Någon annanstans tas ännu ett.

Jag tänker på det jag borde sagt
och det som kunde varit tystnad.
En dag spelar det inte alls någon roll.

En dag raderas vi bara ut.




Övriga genrer av Hellberg
Läst 504 gånger
Publicerad 2007-01-17 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg