Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömspår

släpper ner drömmarna
mot marken
ser dom fångas upp med löven
skriver
i vinden tre ord

dom förvandlas till sotbollar
träden förvrids, svartnar
regnet helar inte som det gjorde förr
det finns ingen katarsis kvar

driver bortåt
med den tilltagande vinden
i det tilltagande regnet




Fri vers av Hellberg
Läst 524 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-02 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg