Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mellanrummet sluts dina ögon

du har själv bett om den blänkande skuggan
som en påminnelse om regnet som föll
meningen döljs bakom dina ögonlock
be nån att öppna den gryende dagen
du får tomma blickar till svar
dimhöljda blickar utan eld
fästade i döda människors skallar
blicken vandrar mot en enda punkt
slickar i sej det döende ljuset
i mellanrummet som återstår
sluts dina ögon




Fri vers (Fri form) av Hellberg
Läst 597 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg