Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort beskrivning ....mina drömmar..


aftonrodnaden



.....bara därför
att Din tatuerade fjäril
saktmodigt fladdrar
flyger mot aftonrodnaden

bara därför
leker mina drömmar
varsamt sökande
i den förtrollande dalen




Fri vers av Ronny Berk
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-01-17 20:48



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Den här tycker jag mycket om! Lämnar plats för egna tolkningar, ger bilder... *bokmärkt*
2007-01-18

  Arwen
Fjärilen lyfter! Häftigt när verkligheten blir magisk av dina ord, på nåt sätt! Skön känsla.
2007-01-17

  SusanneStrömstedt
Åh,så vackert
2007-01-17

  Myself
den var magisk,jättefint uppbygd.
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk