Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur häxan fångar en karl

 

 

Som en hök

sitter hon högt upp i

trädets topp

 

spanar...

 

väntar....

 

Ser nåt som rör sig

Spänner blicken

 

Tar sats

svävar iväg

 

Blixtsnabbt hugger hon

klorna i bytet innan

han hinner fatta

vad som hände

 

Sen är han hennes

även efter

att hon

inte vill ha

honom längre

 

Häxan slog till

igen.... 




Fri vers av nettizen
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-17 22:24



Bookmark and Share


  sorgsen
Det låter mycket bättre när du inte rimmar om häxan måste jag säga.
Denna text var mer dramatisk i uppbyggnaden och det gjorde mycket för känslan. Bra!
2007-01-22

    Lindizz
*ler ...hihihi
2007-01-17

  Lilla My* VIP
"Sen är han hennes
även efter
att hon
inte vill ha
honom längre"

Hi hi*då finns det en sjujäkla
massa häxor därute**:))
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen