Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du...

 

 

Igår gillade jag dig

 

Idag

gillar jag dig

mer än jag gillade

dig igår

 

Tänk vad mycket

jag kommer

att gilla dig

nästa

år! 




Fri vers av nettizen
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-01-17 22:46



Bookmark and Share


  Thommy
Ja, även en kort dikt kan säga hur mycket som helst, Jättebra
2007-01-18

    ej medlem längre
Den här är bra!! *ler*
2007-01-17

  Söder
Så fint...en kärlek som växer...
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen