Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är något visst med att åldras

Visserligen faller pusselbitar på plats
men lika många faller bort




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 1315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-18 06:25



Bookmark and Share


  Eline.P
En sanning man lär sig med tiden.....och får finna sig i på gott och ont....mest på gott trorjag.
2007-01-18

  Per Rydberg
Ett stort igenkännande leende. Att få ord satta på vardagskänsla - bra!
2007-01-18

  Åsa Gustavsson VIP
kort och sant. Precis jag idag.
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth