Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömmeri

 

 

Jag brukar kika

på dig i smyg

 

Se hur du sitter

på en sten där i

gläntan....

Vinden som rufsar

om i ditt kortklippta hår

Se hur fokuserad du

är.....

 

Ibland

kan man skymta ett

litet leende i din mungipa

Undrar vad du tänker

på.....

Vad som

fick dig att

le.....

 

Du är vacker där

du sitter

Skulle kunna stå

där och titta

hur länge som

helst....

 

Sakta börjar du

blekna bort och

försvinna

 

Hmm....

nu dagdrömde

jag visst igen

Men det var

mysigt att

få se dig

där du

satt

din

sten 




Fri vers av nettizen
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-01-18 11:28



Bookmark and Share


    sunnanvind
Du skriver så bra!
Gillar det vekligen...
2007-01-18

    Lindizz
åh härligt , det är skönt med lite dagdrömmeri ibland...*ler
2007-01-18

  Söder
*ler* jo det är skönt med lite dagdrömmeri ibland... sväva bort till en annan plats... som en glänta i skogen. Vackert...
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen