Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

 

 

I minnenas land

vandrar jag längs

vätterns strand....

 

Sätter mig en stund vid

strandkanten och njuter

Ser hur vågorna mot stenarna

bryter

 

Sedan vandrar jag vidare ner

mot stan

En sån där dag där man finner

förtröstan 

 

Sätter mig vid kajen och fotograferar

gräsänder.....

I timmar kan jag sitta där  och

bara ta en sak i sänder

 

Änderna har blivit så vana vid mig

och kameran

att all blyghet är borta och

de kommer fort fram

 

I minnenas land

vandrar jag vidare längs

vätterns strand

Hamnar ute på kajen

och tittar på båtarna och fyren

tänker på tider som  flyr från en 

 

Minnena från vätterns strand är

mestadels ljusa

Bortsett från att mitt hjärta slogs

i bitar som till viss del minnena krusa

Men annars så är det bara med

värme jag tänker

på tiden då jag bodde vid

vätterns strand

 

Nu... tillhör det minnenas land 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-01-18 14:24



Bookmark and Share


  Thommy
Har glömt att berömma dina bilder, dom är otroligt fina, du är ju riktigt duktig med kameran, ställ gärna ut fler av dina bilder.
2007-01-18

  Söder
Fina minnen... och Vättern, en sjö som verkligen bör besjungas...
2007-01-18

    Lindizz
fina bilder ser jag...bra skrivet...vackert ..
2007-01-18

  Ronny Berk
en dyning efter stormen... eller...kanske inte Vättern...borde varit mera vågad...fin bild...längtan åter kan alltid övergå från längtan till handling
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen