Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har slutat gråta



Jag har slutat gråta
Jag har torkat mina kinder
och nu ser jag dig klart
(Så dum jag är)

Du skrattar
Jag ser att du är vacker

Din vishet trollbinder mig
Jag lyssnar, tar åt mig
och gömmer dina ord väl

Du sitter där
diskuterar... lyssnar...
Knappt en meter ifrån mig -
så oändligt långt borta

Om jag ändå kunde röra vid dig...
Jag når inte! Vågar inte...

Jag har slutat gråta -
slutat hoppas




Fri vers av Lilla Mo
Läst 548 gånger
Publicerad 2007-01-18 14:34



Bookmark and Share


  Zabina
Bra skrivet, och vilken tur du har - som kan sluta gråta och hoppas.
Jag längtar till det når mig.
Otroligt vacker text - tack!
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa