Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir man bara så trött


Mr Trögfattad

Ibland undrar jag
hur du är funtad.
Ibland undrar jag
om allt står rätt till egentligen.
Ibland undrar jag
hur många poletter som ska behöva ramla ner.

Innan du fattar.




Fri vers av stronza
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-01-20 22:19



Bookmark and Share


  Mats L.
sak det här, frågan är om gentlemanen är något tankspridd eller blyg
2005-01-24

  Markattan
Alla upplever vi nog mr/mrs Trögfattad ibland - hos andra eller hos oss själva. Kul läsning!!
2005-01-21
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar