Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som rinnande vatten

 

 

Som rinnande vatten

som 

Bara flyter på

Precis så lätt

 

Som den sista pusselbiten

som 

Bara passar in

Precis så rätt 

 

Tycker om dig

~För att Du är Du~

Precis på alla sätt 

 

Med dig känns allt så lätt

på så sätt därför att det

känns så rätt 

 




Fri vers av nettizen
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-01-18 18:00



Bookmark and Share


  Söder
Härligt skriven om hur rätt är lätt...
2007-01-18

  Lilla My* VIP
Känns det rätt så
går allt lätt
som rinnande vatten*
Fin text o denna visar att
man inte behöver slingra in
sig i konstiga ord*enkelt är bra!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen