Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resultat av när Nettan är lite uttråkad......



Smart,va?

 

Jag 

brukar prata

med mig

själv

 

Dels

så slipper

jag ändlösa

diskussioner

och sen

så får

jag

de

svar

som jag

vill 

ha

 

:) 

 




Fri vers av nettizen
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-01-18 18:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Aha... en kvinnlig politiker.. dom kan ju tala mot sina egna förslag om dom får hålla på tillräckligt länge ... en spännande kvinna... på min ära..
2007-01-18

  Lilla My* VIP
Ha ha roligt, vanligt
o bilden gullig**
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen