Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min plats i solen

 

 

En plats 

där jag var

fullkomligt lycklig

Fick uppleva

total harmoni

 

Enda gången

jag kände

mig hemma

 

Att hitta roten

till sig själv

Att få sitta där

i hamnen i

sommarens

turistbrus

 

äta glass

 

Njuta av solen

och att bara

finnas till

 

Längtar tillbaka ibland

 

till min plats i solen

Till trästaden vid vättern

 

Och en dag

kommer jag att

återvända dit

 

Till Hjo

För det är där

som jag vill

bo 

 




Fri vers av nettizen
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-01-18 18:35



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Skönt*..kände samma
harmoni när jag var i min
hemstad igår:)
2007-01-18

    Lindizz
riktigt fin , harmoni ...
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen