Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min debut är på poeter.se hafsade ner den lite snabbt. Komentera gärna !


I stormens öga

Till en början var det lugnt
Men jag visste vad som komma skall.

Jag såg stormen i ögonen,
Min själ blev alldeles kall

Blixtarna börja bildas
snart bryter stormen ut

Sliter loss att i sin väg
Är det nu mitt liv tar slut

Det är som en mardröm
Går inte att vakna

Jag ber till Gud
Hoppas någon mig kommer sakna

Men plötsligt får jag styrka
Talar om för henne att jag är en man

Slår tillbaka med all min kraft
Som bara jag kan

Jag vinner slaget
Men kriget är inte vunnet

Stormen smider planer
Där ute i lunget


- När morsan hitta min bärs i garderoben.




Fri vers av Clay
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-01-18 18:44



Bookmark and Share


  Fläken
Inspirerande.. I en sån uttryckslös och likgiltig värld får dina ord att gömma min öl bättre.
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Clay