Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Går in i ett rum där tystnaden skriker
skriker så döva kan höra

Tystnaden krossas av en stilla gråt
men inte ensam

En liten pojke har svårt att förstå
ber om förlåtelse


Men den kan han inte få


För utan brott finns ingen skuld
tryggt att vara älskad

Tillsammans är vi starka
får inte ge upp

För en ny dag gryr
bara för oss


Tillsammans är vi starka


Men vi saknar fortfarande dig








Fri vers av Clay
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-01-21 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clay