Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

Född av förändring...

Klippan formas av min vandring...

För att nå mitt mål måste jag dö...




Bunden vers (Haiku) av Clay
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-01-21 00:08



Bookmark and Share


  Lena Renman
Vackert skrivet och visst finns det många döenden...
Lena
2007-05-23

    jäntan
Tänkvärt, hoppas bara att du ser till att njuta ordentligt av LIVET innan du når ditt mål...
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Clay