Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text.. jag fick inspiration av en kvinna på poeter.. hon med sommaren


söker Dina mjukvarma läppar..



.....medan midsommarnattens ljushylta leende
dröjer sig kvar ... över vikenvattnet

medan fiolinernas dallrande vibrato
ännu sänder sina trånader...över ängsullsängarna

medan sommardansarnas taktfast toner
ännu lånar sina cresendon åt dragharmonikor

.....i den stunden
vänder den uppåtgående solen
sin livgivande värme
mot människors ansikten

söker Dina mjukvarma läppar strax före älvatiden
endast syrsesånger förbrukar tystnaden





Fri vers av Ronny Berk
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-18 20:18



Bookmark and Share


  nettizen
Härligt med inspirationen som man får här... inte var det väl min sommar heller du menade?
Hur som helst, den här var fin.....

"...i den stunden
vänder den uppåtgående solen
sin livgivande värme
mot människors ansikten"

Den meningen är så full av hopp och värme och glädje, gillas mycket. :)
2007-01-18

    Lillemor
Vacker romantisk text perfekt just idag! mmmm...de läpparna...
Instämmer med hur härligt det är att låta sig inspireras.
2007-01-18

  Mike
Underbart skrivet! och det är verkligen magisk hur man inspirerar varandra på den här sidan... dina ord och emningar är i alla fall helt klockrena och vackra!
2007-01-18

  Annette Andersson
Tänk att kunna inspirera till något så vacker formulerat! *bokmärkt*
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk