Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att charma en häxa

 

 

Smicker funkar ej

icke är det häxans grej

Med raka rör man kör

Sånt faller häxan för

 

Vackra ord funkar sisådär

Men det får inte häxan att bli kär

 

Häxan gillar förvisso fagert tal

Ungefär som att bli bjuden på bal

Men hon triggas mest av orden som

föregår handlingen

Först som då genomgår hon

förvandlingen

 

Taggarna dras in i sitt skal

och du får tillfällig hederspokal

Hur du förvaltar platsen är upp till dig

Häxan stannar inte länge upp sig

 

Har du nu lyckats med att hennes 

intresse fånga

Då har du bara några hinder kvar att stånga

 

För att hennes nyfikenhet behålla

får du allt ligga i

Trappas uppmärksamheten ner så

får du snabbt tji

Häxan ingen stoppknapp har

så det gäller å hänga med om man

ska vara kvar

 

Visar det sig tillslut att du är den  som

passar häxans stil

Då har nog Amor skickat iväg en pil

 

För häxan svårfångad är

Det krävs nåt alldeles extra för att

hon ska bli riktigt kär...... 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-01-18 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen