Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna din dörr

 

 

Öppna dörren

till ditt hjärta

Jag ska befria det 

från all smärta

 

Ge mig nyckeln till din själ

Jag lovar, jag vill dig bara väl

 

För mig är du fullkomligt underbar

Mot dig kommer jag alltid vara snäll och rar

Du har förtrollat mina sinnen med ord

och handling

Bidragit till min förvandling

 

Du har nu rivit sista stenen i min mur

Släppt ut min själ ur dess bur

 

För denna möda,  oh du vackre man

Ska jag dig belöna så rikligt jag kan

Det kommer inte att göra ont kan jag lova

Men du kan få vissa svårigheter att sova

Och under himlens täcke

vackert stjärnklar

Kommer du att finna att

jag är allt annat än

 

förutsägbar 




Fri vers av nettizen
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-01-19 06:08



Bookmark and Share


  Söder
Vacker dikt, med så vackra ord *ler*
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen